Help! Moeten wij ook poseren?
Wij maken andere foto´s dan traditionele poseerfoto´s. We zoeken naar losse, ongedwongen en intieme momenten. Wat we willen is jullie plezier en liefde vastleggen. Dit doen we door hier en daar aanwijzingen te geven, maar dwingen we jullie nooit in standaard poses. Jullie zijn uniek, jullie liefde is uniek en jullie trouwdag ook. We helpen jullie tijdens de bridelshoot plezier te maken en te genieten van elkaar, en wij zorgen voor de rest. Tijdens de ceremonie, receptie, diner en feest mengen wij ons tussen de gasten.

Kunnen wij de foto’s ook laten afdrukken?
Jazeker. Jullie krijgen je foto’s op een usb aangeleverd en deze zijn op afdrukbaar formaat. Voor gewone afdrukken, maar ook voor uitvergrotingen aan de muur. Uitvergrotingen op professionele kwaliteit leveren wij met liefde. Evenals afdrukken op verschillende materialen en lijsten die jullie foto complimenteren. We werken met maatwerk en denken graag mee welke foto’s op wat voor manier het beste in jullie huis en bij jullie stijl passen.

Werken jullie ook in het buitenland?
Natuurlijk! Wij reizen graag met jullie mee naar de bestemming van jullie droombruiloft.
Het aantal bruiloften die wij in het buitenland aannemen zijn erg beperkt. Wees dus op tijd met informatie aanvragen en boeken.

Eten jullie met ons mee?
Overdag zijn wij met een broodje, thee en koffie helemaal tevreden. Fotograferen wij jullie tot en met het feest dan eten we het liefst aan een apart tafeltje mee bij het diner. Zo missen wij geen moment en leggen we die spontane speech vast. Geen plek in de zaal? Dat is geen enkel probleem. Zet ons in een apart kamertje maar wel zo dicht mogelijk bij jullie. Een ‘artiestenmaaltijd’ is ook zeker prima.

Is het mogelijk om een extra fotograaf bij te boeken?
Wij werken vaker in duo’s, ook wel een second shooter genoemd. Vooral bij grotere bruiloften kan dit soms in ons voordeel werken. Bij een team is het belangrijk dat je op elkaar ingespeeld bent en daardoor werken wij alleen samen met door ons geselecteerde fotografen.

Binnen welk termijn ontvangen wij de foto’s?
Het is mogelijk dat jullie dezelfde avond al een spetterende ‘Sneak Peek’ slideshow krijgen, met een aantal geweldige bruidsfoto’s op beamer. Daarna gaan we keihard aan de slag om met de duizenden foto’s terug te brengen naar een perfecte weergave van jullie dag. De mooiste beelden worden nagewerkt in onze kenmerkende stijl. In de tussentijd zijn wij ook druk met de complete huwelijksreportage, meestal zo 8-10 weken, maar in het hoogseizoen kan dat soms enkele weken langer zijn.
Samen met jullie komt het geweldige album tot stand. Wij streven naar perfectie tijdens het verwerken van jullie trouwdag tot een compleet verhaal. De passie en enthousiasme houdt niet op na het fotograferen van jullie trouwdag, maar blijft hangen tot jullie tevreden met een album onder de arm de deur uitlopen.

Ontwerpen jullie ook een trouwalbum?
Wij ontwerpen jullie album op maat. Elk album wordt is uniek en wordt op maat ontworpen naar jullie wensen. Onze albums zijn de beste in de industrie! We hebben albums van Nederlandse bodem, maar ook uit het buitenland en zelfs buiten Europa. Alles om jullie de beste kwaliteit  en mooiste albums te bieden!
Meer informatie over trouwalbum’s kunnen jullie hier vinden.

Wij hebben nog meer vragen!
Wanneer jullie nog andere vragen hebben, schroom niet om ons te mailen, bellen of langskomen:
Jitzke Grijpstra Photography
Dalfsen/Nieuwleusen Nederland
info@jitzkegrijpstra.com (voorkeur)
Tel: 0031 (0)6 – 5 1961508
Of vul het contactformulier in