Kind words

Tanja en Erik 
Jitzke is een topper! Ze heeft alles geweldig vastgelegd en was op momenten aanwezig die door alle drukte aan ons voorbij waren gegaan. Ze is gezellig, mengt zich tussen de gasten zonder teveel op te vallen. We hadden een intieme bruiloft, met maar 25 familieleden en allemaal waren ze enthousiast over je, Jitzke! En wij natuurlijk ook, de foto’s zijn zo gaaf!!!!! Liefs

Evelien en André – Getrouwd bij Mooirivier in Dalfsen
Jitzke is een kunstenares. Haar foto’s zijn stijlvol, ongedwongen en one of a kind. Haar presentatie doet niet onder haar werk. Ze is een aanwinst op je huwelijk, ze is sociaal en mengt goed tussen je gasten.
De afspraken werden goed nagekomen en over delivered!
Jitzke, je hebt ons een uniek cadeau gegeven: je hebt de tijd op een prachtige wijze gevangen en stil kunnen zetten.
Je zult geen spijt krijgen bij het inhuren van deze absolute topfotograaf.

 

Evelien en Thijs – Getrouwd bij Onder Ons in Dalfsen
De moed zakte mij in de schoenen toen ik op google “bruidsfotograaf” intoetste. Viavia kwam de naam Jitzke naar voren. Niet alleen een getalenteerde fotograaf, maar een fotograaf met magie. Ze kon mijn man laten stralen, terwijl hij een hekel aan camera’s heeft. Ze maakte mij dat ik me mooi voelde zonder overdreven te zijn en dat zag je terug op de foto’s. Ze had alles onder controle zonder dat je door had dat ze er was. Een ware professional die je goed kunt gebruiken op je trouwdag. Een bruidsfotograaf is een hele investering, maar ik heb geen seconde spijt gehad. Alle foutjes in de dag werden opgevangen en geregeld door Jitzke ondanks dat het haar werk niet was en meer dan eens heeft ze met haar creatieve ideeën zoveel waardevolle momenten toegevoegd! En de foto’s kan ik niet in 1 woord omschrijven hoor!! Tijdloos, betoverend, lachwekkend, emotioneel, geweldig, super!! Lieve groetjes, Evelien.

PS. We hebben toch maar een album erbij besteld. Een aanrader!!!!!

G&R – Getrouwd bij De Havixhorst in Meppel, Drenthe
Geen poespas, niet traditioneel, en al helemaal niet gewoontjes. We wilden unieke fotografie. Ongeposeerd, maar stijlvol en elegant. Was dit wel mogelijk? Wij hebben drie woorden voor je: Jitzke Grijpstra Photography. Niet twijfelen, gewoon boeken.

Veerle en Mathijs 
Lieve, lieve Jitzke, alsof we elkaar ondertussen al jaren kennen. Bedankt voor het geweldige fotoalbum wat wij nu in huis hebben. Supersnel hadden wij hem in huis, en ik kijk er heel vaak in om even herinneringen op te halen. Bedankt voor alle mooie momenten die je voor ons hebt vastgelegd. Onvergetelijk!!! XX Veerle

A&J – Getrouwd bij Old Ruitenborgh in Vollenhoven
Wat zijn we blij dat jij de mooiste dag van ons leven hebt vastgelegd!!! Je bent een vakvrouw!!!