Beach shoots – informatie

Foto’s zijn een spiegel voor jezelf. Een ongefilterde blik op je buitenkant. Ik gun iedere vrouw zich krachtig te voelen, dat de energie door de aderen stroomt en dat ze zichzelf beseft van haar waarde.
Maar we weten ook allemaal dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. We zijn gevoelig – en dat is één van onze krachten!- wat betekent dat we soms die push nodig hebben om weer in contact met onze energie te komen. En nee, een halve pizza en een doos chocola geeft niet die lange termijn kick. Geloof me been there, done that.

Wat helpt is een tastbare herinnering aan jouw unieke schoonheid en jouw persoonlijke kracht. Om dat te kunnen portretteren wil ik dat alle winden onze kant op waaien. Ik wil styling waarin je comfortabel voelt, omgeving die je energie doet stromen, contact tussen ons wat vertrouwd voelt.

Die aspecten geven jou dat ene zetje waardoor ik je weer naar een hoger level kan tillen. Dat kan ik, omdat ik zelf weet hoe het voelt in je passie en je vuur te duiken. Ik speel met licht, lichaam en structuur om kunst te maken en jou vast te leggen terwijl je er fierce uitziet, of juist kwetsbaar, omdat je klaar bent dit te tonen aan mij en de wereld. Ik help je dat handje, om die stap te nemen of de sprong te wagen.

En als je de foto’s ziet, dan zie jij een unieke, mooie, krachtige, kwetsbare, energieke vrouw. Een vrouw die je op de mindere dagen eraan doet herinneren dat jíj de wereld aan kunt, dat jij na elke val bent opgestaan, dat je de tranen hebt gedroogd en je kin weer opgeheven hebt, dat je kunt genieten, dat je kunt stralen, dat je kwetsbaar kunt zijn en juist daardoor onverslaanbaar bent.
Dáárom maak ik deze portretten, daarom grijpt mij dit zo aan, daarom kan ik hier uren over praten, daarom wil ik jóu. En juist nu ik dit typ voel ik mij de energie stromen en denk ik: YES let’s do this.

 

Ken je die vrouw. Ze is een goede vriendin van je, ze is die collega op je werk, of je achternichtje. Ze heeft aantrekkingskracht en laten we eerlijk zijn: zij snapt ‘t. Ze heeft altijd goede ideeën, zet stappen en eerlijk gezegd hou je zelfs een klein beetje van haar warmte, haar eerlijkheid, haar humor. Ze lijkt niet gedreven door ego en heeft geen geheime agenda. Als je naar haar kijkt of luistert denk je, hadden maar meer vrouwen zoals zij het voor het zeggen.

En nu komt mijn punt. Zoals jij naar die ene vrouw kijkt? Zo is er iemand hier op de wereld die naar jou kijkt. Ik denk zelfs dat er een heleboel zijn die zo naar je kijken. Voor ons ben jij die vrouw die niet door heeft hoe getalenteerd ze is. Jij bent die vrouw die een innovatief bedrijf kan starten, jij bent de vrouw die een boek kan schrijven en duizenden levens kan veranderen en jij bent de vrouw waarvan we blijven hopen dat je ooit eens dat podium pakt en je potentie met ons deelt.

Wat maakt deze shoot zo bijzonder?
Ik werk deze keer met een tot in detail uitgedachte concept met styling.
Dit wordt niet zomaar een shoot maar een spiegel van jezelf. Dit zijn portretten waar je kinderen later zoveel waarde aan hechten. Het woord puurheid is nog niet gevallen, maar kon niet ontbreken bij de omschrijving. Met deze portretten wil ik je even stil laten stil hoe mooi je bent, van binnen én van buiten. De styling wordt aangepast aan de sfeer die ik neer wil zetten en die wordt moody, tijdloos en mysterieus. Je kunt alles uit handen geven, ik regel alles.

 

Pak nu je laatste kans en boek je shoot! 11 augustus sluiten de deuren definitief.