I n f o

hoe-werkt-een-bruidsfotograaf

Ondertussen werk ik met een team waar ik niet meer zonder zou kunnen en willen! Webdesigners, albumdesigners, fotolab, lijstenmakers, etc. Met de een heb ik wekelijks contact en de ander zelfs dagelijks. Stuk voor stuk professionals, ambachtslieden en creatievelingen die behoren tot de beste in hun vak. Samen met hun komt ‘ons’ eindproduct tot stand.
Jullie hebben ons geboekt en nu is het wachten op de grote dag! En… Natuurlijk het plannen.

Het plannen van de loveshoot? Een laatst gesprek om tot in detail de dag door te nemen, maar ook de voorpret van het uitzoeken van een weddingalbum, misschien een receptieboek of cadeauboekjes. We hebben ongemerkt nog vaak contact. We zoeken samen fotolocaties uit en plannen de bridalshoot. Alles wordt in detail gepland.
Lees hier meer over onze werkwijze. 

trouwalbums-fine-art-wedding-album

One of a kind WEDDING ALBUMS.
Dat maken we en daar zijn we ongelofelijk trots op.

“Jitzke vroeg ons tijdens ons voorgesprek of we de foto’s ingebonden of digitaal wilden. Daar hadden Jon en ik nog niet echt bij stilgestaan en ik flapte er ook direct uit dat op een stickie prima was. Maar we hadden op dat moment ook een prachtig voorbeeldboek onder onze neus liggen die ik zo naar huis had willen nemen. Alleen jammer dat ik de mensen niet kende die erin stonden. Enfijn. Lang verhaal kort te maken. We besloten ons budget wat op te hogen en toch voor een trouwalbum te gaan. MET foto op de kaft en een doos om hem in te bewaren, we waren blij als een klein kind toen we hem te zien kregen! Zo mooi! Foto’s worden echt levend ‘in print’ zoals Jitzke al zei. En het klopt. Nooit zouden we zo optimaal hebben kunnen genieten als we nu doen met onze trouwfoto’s. Ja, het kostenplaatje is wat hoger, maar waarom voor Roll Roys gaan met een volkswagen bumper?” Liefs

– Susanna –

JitzkeGrijpstraPhotography-web-2-9537

faq-jitzke-grijpstra-photography-hoe-vind-je-een-bruidsfotograaf

 

Wil je graag je ideeën met ons delen? Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

“Let’s meet!”

 

Ben je een bride to be? Vergeet dan niet je trouwdatum!


JitzkeGrijpstraPhotography-3642