G a l l e r i e s

“Deze pagina is het hart van de website. Je bent nu nog een klik verwijderd van mijn portfolio’s. Foto’s die ik met zoveel passie en plezier geschoten heb dat ik mij bij elke afbeelding nog kan herinneren hoe en wat. Dit schrijf ik met enthousiasme, want ik kan niet wachten dat je verder scrolt en binnenstapt in de wereld die mij lief is. Tegelijkertijd voel ik een kleine spanning. Ik zei het namelijk al;

“de wereld die mij lief is.”

Fotografie is niet zomaar een baan. Het speelt zich niet af tussen 9 en 5 en in het weekend gooien wij niet de voetjes omhoog. Fotografie is een vloek en een zegen omdat je er 24 uur per dag mee bezig bent.

Overal waar ik loop, kijk en voel ik hoe het licht schijnt en zie ik mijn wereld in ‘plaatjes’. Wetend dat ik al die mooie momenten met mijn camera zou kunnen vangen, geeft mij een veilig gevoel.Maar bovenal is fotografie een manier om jezelf te uiten en daar maak ik gebruik van. Ik maak de wereld graag een beetje mooier. Even gebruik maken van een spannende schaduw of juist die lachsalvo in je lens vangen. Op dat moment vereeuwig je iets heel bijzonders en dat is wat mijn vak zo verslavend maakt.”

Jitzke Grijpstra photography behoudt het recht om al haar fotografische werk te gebruiken voor eigen promotionele doeleinden en publicaties zowel op print als online, tenzij anders is overeengekomen. Bezwaar tegen het openbaar maken van portretten dient voorafgaand aan de overeenkomst schriftelijke bekend gemaakt te worden bij Jitzke Grijpstra Photography.