M y S t o r y

Echte bruidsparen, echte emotie en echte liefde willen we zien, zodat we het vast kunnen leggen. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke fotografie.
De sfeer, alles is ongedwongen, maar jullie stijl is authentiek, elegant en tijdloos. Ongecompliceerd, maar wel no-nonsens en puur.
Zo werken wij. En daar staan we vierkant achter.
Want wat je hier ziet; dat is onze passie.

Over Jitzke. Als klein meisje was Jitzke altijd al met beeldende kunst bezig. Toen in de vorm van vingerverf, wat later houtskool en kleurpotloden en niet snel werden er overal foto’s van gemaakt. Met een een klein uitstapje en een diploma als grafisch vormgever verder, belandde zij toch alweer snel achter de camera.Wedding-Photographer-Jitzke-Grijpstra-Photography-6052

moederdagHeden. Met diverse awards op haar naam heeft ze zich ondertussen bewezen in de wereld van fotografie. Maar uitgeleerd ben je nooit! Met een instelling dat je altijd een beetje beter kunt, zal Jitzke zichzelf blijven pushen om het beste in jou en de fotografie naar boven te halen. Haar grote voorliefde voor het spelen met licht en het vangen van emotie in een foto spelen hier de hoofdrol in.

Toekomst. Wie vol zit met dromen en doelen, richt zich op de toekomst. Fotografie naar een hoger niveau tillen is er natuurlijk 1 van! Maar daar blijft het niet bij. Jitzke wil mensen gelukkig maken met mooie portretten. Maar uiteindelijk wil zij zich met haar bedrijf gaan inzetten voor goede doelen. Daadwerkelijk een verschil kunnen maken is een grote droom. Zo steunt zij al jaren lokale voorlichting over ‘stop pesten’. Maar zij wil ook onderdrukte meisjes en jonge vrouwen steunen om hun vrijheid te krijgen en doelen te bereiken.JitzkeGrijpstraPhotography-4903

Wil je meer weten?