POSEREN 2.0

Geschreven op 29 februari 2016 - Geplaatst in de categorie for Brides - Nog geen reacties


authentieke-tijdloze-bruidsfotografie

Poseren 2.0
Wat doe ik met mijn handen?!

Poseren. Tegenwoordig lijkt het meer een scheldwoord in de bruidsindustrie dan een gegeven.

De meest gestelde vraag bij ons aan tafel is of we ook ongeposeerde foto’s maken. Want, wordt ons vaak verteld, ze willen niet van die duffe „lach eens naar het vogeltje” foto’s.

Poseren staat voor de meeste bruiden synoniem aan ouderwetse, ongezellige, en vooral ongemakkelijke houdingen. Ik moet bekennen dat ik wel eens van die gruwelbeelden langs mijn netvlies heb zien komen, maar dat is niet hoe wij werken.

Want ja, wij poseren wel degelijk. Het is de kunst om het ongeposeerd te laten lijken. Natuurlijk mag je doen en laten wat je wilt voor de lens, maar als de grote dag eenmaal is aangebroken en je staat op je allermooist in de maquillage voor de lens wil er nog wel eens het welbekende grote vraagteken boven je hoofd verschijnen. Wat nu?

 

loveshoot-pre-weddingshoot-overijssel-de-zwarte-dennen-zwolle

Heel normaal! Mits je in je normale gang van zaken een doorgewinterd fotomodel bent is het normaal dat je niet weet hoe je voor de camera kunt en wilt bewegen. Daar zijn ook wij weer voor.

Het gros van onze foto’s van de bridalshoots zijn niet zo „vanzelf” ontstaan. Wees niet bang dat je van tevoren al poses uit je hoofd moet stampen of dat je moet oefenen voor de spiegel. Wij helpen je op gang en mocht het nodig zijn, dan begeleiden we jullie door de hele sessie. En dat natuurlijk in je natuurlijke houding en je eigen, echte lach.

Maar vergeet ook niet dat we de rest van de dag paraat zullen staan. Een momentje vlak voor het proosten of een onderonsje met elkaar net voordat jullie samen de kerk binnen stappen. Ook dat zijn van die real-life momentjes die jullie fotoalbum maken.

Geef een reactie